Kaip investuoti kapitalą į perą, kad įsižiūrėtų kreditas informuotu pagrindu.

parašė , 2012-04-25 09:51

ikas. Peras, kad įsižiūrėtų greitas kreditas yra negarantuota greitas kreditas, finansuota asmenų. Kaip negarantuota greitas kreditas, nėra jokio įkeisto turto, gaunančio paskolą – tai pagrįsta pažadu atsilyginti. Jungtinėse Valstijose, Klestėkite, ir Skolinantis Klubas valdo perą, kad įsižiūrėtų kreditas ir investicijų rinka. Peras, kad įsižiūrėtų skolintojai, naudojantys šitas dvi kompanijas, yra iš tikrųjų "investitoriai" kreditase, pristatytose prie, Klesti ar Skolinantis Klubas.

Tai yra, kaip tai dirba. Bet kas pasirašantis, kad būtų peru, kad įsižiūrėtų skolintojas gali padaryti taip ir gali padaryti minimalias tik 25$ už paskolą investicijas. Yra šimtai paskolų, kad išsirinktų iš. kreditas pasirinkimas reiškia, kad investitorius turi "kreditoriaus teisę į turtą" toje paskoloje
Į šių palūkanų gamtą atkreipia dėmesį, Klesti ir Skolinančio Klubo lankstinukas, atskleidimo dokumentas, kurį jie turi padaryti prieinamu kaip įstatymas.

Klestėkite kreditas ir Skolinanti Klubo paskolų pradžia, kai kompanija vertina potencialius kreditas gavėjus paskoloms. Pirmas daiktas kurio kompanijos ieško yra kredito rezultatas bent jau 640 (Naudos). Klestėkite, yra linkęs būti "laisvesnis" negu Klubo Skolinimas.

Potencialūs kreditas gavėjai tada praeina panašų į banką kvalifikacijos procesą, kuris patenkina reikalavimus interneto banko kad šitas kompanijų naudojimas, kad valdytų kreditus. kreditas gavėjai krauna viršuje pagrįstas jų pajamomis ir gebėjimu grąžinti paskolą.

Investitoriui, yra vienas rimtas apsvarstymas, kad užmokėtų turint omenyje. Klestėkite, kreditas ir Skolinančios Kompanijos kreditas atvyksta su gana aukštais mokesčiais, išieškotais kreditas gavėjui. Tai svarbu investitoriui, todėl, kad tai reiškia, kad kreditas gavėjai gali mokėti daugiau už Klestėti paskolą ar Skolinančią Klubo paskolą, negu jie būtų per reguliarų banką.

Skolinimas Klubo mokesčių ir Klesti, mokesčiai gali būti iki 5 % kreditas kiekio. Tai gali padaryti efektyvią normą kreditas gavėjo kreditas ganėtinai truputį aukščiau negu "veido norma" kreditas. (Ir tai yra veido norma, ne aukštesnė tikra norma, kuri nustato tai, ką investitoriui užmoka.) Punktas, kad pasiektų nuo šio fakto yra, kad kreditas gavėjai galbūt pasisuko, kad Klestėtų ir Skolinantis Klubas todėl, kad jie negali gauti pigesnių paskolų kitur. Tai reiškia, kad Klesti, investuodamas kapitalą, ir Skolindamas Klubo investavimą atvyksta su tam tikru būdingu pavojumi greta potencialiai patrauklių apdovanojimų.

Investitoriai yra "pero "perai", kad įsižiūrėtų", skolindami ciklą, todėl, kad jie yra paprastai asmenys, kaip yra kreditas gavėjai. Su tuo turint omenyje, investitoriai Klesti, skolindami, ar Skolinantis skolinantis Klubas turi tęstis atsargiai ir profesionalo patarimą.

Kai kiekvienas nusprendžia sutikti, kad pavojus, investitoriai apžvelgia finansinę kreditas gavėjų istorijos reziumė. kreditas gavėjai gali ir dažnai atsakyti klausimus. Žali finansiniai duomenys, tokie kaip kredito rezultatas, kitos skolos, ir pajamos, greta kreditas gavėjų "istorijų", gali būti ir turi būti pasverti sprendimo procese, kurie skolina, kad investuotų kapitalą į.

Klestėkite, ir Skolinantis Klubas daro pasirinkimą lengvą, siūlydamas sujungtas kreditas investicijas. Tai duoda investitoriams lūžį nuo parinkimo ir pasirinkimo, greičiau investuojančio kapitalą į dideles grupes paskolų su įvairiais išmokos lygmenimis. Daugumai investitorių, tai bus lengviausias ir potencialiai mažiausiai pavojingas būdas investuoti kapitalą.

kreditas gavėjai moka kas mėnesį, ir investitoriai moka pagrindiniai ir priaugusios palūkanos kas mėnesį. Viskas automatinis, ir vadovauta tinklo banko. Pažymėkite, kad standartinis skolos išmokėjimas reikalauja ankstyvų užmokesčių, apimdamas tolimas daugiau palūkanų negu vėlesni užmokesčiai. Kuo daugiau už kreditus moka grynaisiais, tuo didesnis procentinis dydis viršininko kiekviename užmokestyje.

Visa tai pasakyta, Klestėkite, investicijos ir Skolinančios Klubo investicijos yra palyginti paprastos, jei jūs darote savo namų darbą. Klestėkite investuodamas kapitalą, ir Skolindamas Klubo investavimą gali duoti didelius apdovanojimus. Investuodamos kapitalą į perą, kad įsižiūrėtų kreditas gali būti praturtinančios, kol kiekvienas atkreipia dėmesį rizikuoti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *