Kaip palyginti kreditus

parašė , 2017-06-15 21:54

Yra labai daug daiktų, kuriuos jūs turite svarstyti, kai jūs žiūrite į geriausią paskolą jums, kad įsitikintumėte, kad jūs lyginate obuolius su obuoliais, ir bankas/skolintojas gali parūpinti jus ypatybėmis, kurių jums reikia. Jei jūs nesilyginate teisingai tada, jūs galėtumėte manyti, kad jūs pasiekiate daug, kai iš tikrųjų jūs mokate daug daugiau už kitas kreditus. Yra tuo, ką jūs turite žinoti apie palūkanų normų palyginimą.

Ar tai yra asmeninė greitas kreditas, mokesčio dienos greitas kreditas ar vidaus greitas kreditas, kiekviena greitas kreditas atvyks su dviem palūkanų normomis. Kiekvienas yra tikra palūkanų norma paskoloje. Tas yra dažniausiai palygintas, kadangi jis sako jums, kiek palūkanų jus kaltina paskoloje.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Kad spręstumėte tikrą skaičių kas mėnesį, jūs imate paskolą, pasiekia ir daugina tai prie palūkanų normos ir dalo tai į 12, ir tai duos jums požymį ant to, kokį palūkanų kiekį jūs tikėtina mokėsite.

Pavyzdžiui, jei jūs skolinate, yra 400$ 000.00, ir jūsų palūkanos yra 5.2 % tada palūkanos, jūsų mokėjimas yra 400000 x 0.052 = 20800 / 12 = 1733,33$. Jūs galite tada atimti tą kiekį iš savo mėnesinių minimalių užmokesčių, kad spręstumėte, kiek iš kreditas balanso jūs mokėsite be to.

Kita norma yra palyginimo norma. Šis kiekis yra palūkanų norma plius bet kokie mokesčiai ar įkrauna jungtas kreditas palaikymu. Tai gali būti įkūrimo mokesčiu, mėnesiniu mokesčiu, ar paketo mokesčiu, bet tai pridedama prie palūkanų normos, kad duotų jums labiau nuodugniai žvilgsnis į tai, ką jūs iš tikrųjų mokate.

Jei jūs lyginatės ant palūkanų normos vienišos tada, jūs galite surasti, po to, kai mokesčiai ir kaltinimai yra pridėti, kad jūs iš tikrųjų mokate daugiau, negu kitos kreditas su kitais skolintojais. Duoti jums pavyzdį su tuo, kas pasiūloma rinkoje šiandien. Ten vienas skolintojas siūlo 3.77 % tėčio palūkanų normai ir kitam pasiūlymui 4.52 %, ant pavyzdžio virš tai yra 3000,00$ skirtumas po metų, tokiu būdu dauguma žmonių nueitų su eglių skolintoju ir taupytų pinigus, teisingai? Neteisingai.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Palyginimo normos yra 5.11 % ant pirmo skolintojo ir 4.52 % ant antro. Tai reiškia, kad pirma greitas kreditas negelbėja jūsų pinigai, ji kainuoja jums papildomus 2360$ mokesčiuose ir kaltinimuose.

Taip klausimas jūs turite klausti savęs, dabar nėra, kai padarė aš trunku, lygina mano paskolą, bet kai padarė aš trunku, lygina palyginimo normą?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *